Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Wil je jouw uithoudingsvermogen testen, je grenzen verleggen en jezelf naar een hoger niveau tillen? Maintrain geeft jou de kracht van conditie, kracht en uithoudingsvermogen op een manier die volledig bij jou past.

Naast professionele groepslessen, zoals een WOD training, Hyrox training, Weightlifting en Core & Control, zijn we vooral een community van enthousiaste sporters. Terwijl jij jouw lijf in vorm brengt, geniet je tegelijkertijd van de Maintrainformule. En dat is uniek. Binnen onze sportschool motiveren we elkaar met ieders unieke persoonlijke doel, en dus ook met jouw doel!

Maintrain coaching werkt, omdat je het samen in dat gezellige groepsgevoel doet. Terwijl jij in shape raakt, geniet je evenzo van actieve ontspanning in onze sportschool. Met een positief gevoel streef jij naar de perfecte balans tussen functionele fitness, kracht, uithoudingsvermogen en een tikkeltje competitie.

Ben je al jaren te vinden in de gym? Was de drempel om te gaan sporten tot nu toe altijd te hoog? Sta je te popelen om te starten? Of wil je er nog (een weekje) over nadenken? Wil jij gaan trainen samen met onze personal trainer? Beleef zélf of Maintrain bij je past! Bij Maintrain combineren we inspanning en ontspanning. Je bent altijd welkom om...

Aanstaande activiteiten:

Datum: bekijk activiteit
18 t/m 85 jaar en 86+
Datum: bekijk activiteit
18 t/m 75 jaar
Datum: bekijk activiteit
18 t/m 75 jaar
Datum: bekijk activiteit
18 t/m 85 jaar en 86+
Datum: bekijk activiteit
18 t/m 75 jaar