Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Dansschool Hilvarenbeek: Een plek waar iedereen kan genieten van het (leren) dansen.

Dé dansschool om samen heerlijk te dansen met je leeftijdgenoten. Een dansschool waar je niet alleen maar dansjes leert maar echt leert dansen. Dansdocente en eigenaresse Meike Roberts geeft danslessen waarin hard gewerkt wordt, waar je jouw danstechnische vaardigheden vergroot en plezier hebben in samen dansen belangrijk is.
De dansschool biedt diverse dansstijlen aan, zoals streetjazz, klassiek ballet, kleuterdans, peuterdans en dansconditie. De lessen zijn bedoeld voor jong en oud. In de lessen wordt onder andere gewerkt aan samenwerking, houding, presentatie, uitstraling, uithoudingsvermogen en souplesse. Natuurlijk treed je gedurende het schooljaar op voor publiek, om je vaardigheden en dansplezier te laten zien.

Wie is Dansdocente Meike?

Mijn naam is Meike Roberts, geboren op 25 maart 1991. Ik ben trotse inwoner van de bruisende gemeente Hilvarenbeek. Als de oudste uit een muzikaal gezin met vijf kinderen, waren mijn hobby’s viool spelen en dansen. De belangstelling bleef voor dansen en de passie werd zo groot dat ik dit vak beter wilde leren kennen. Tijdens de middelbare school volgde ik de Vooropleiding Dans aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg. Hierna maakte ik een vierjarig uitstapje naar Arnhem om...

Aanstaande activiteiten:

Datum nog onbekend
6 t/m 12 jaar
Datum nog onbekend
4 t/m 6 jaar
Datum nog onbekend
6 t/m 12 jaar