Hoofdcontent

Bezoek de Gezondheidsmarkt en krijg een advies op maat

woensdag 25 september aanstaande bij Ome Toon - van 13.00 - 21.00 uur.
Gezondheidsmarkt

Bezoek de Gezondheidsmarkt en krijg een goede indruk van je gezondheid in brede zin van het woord.

Wat is er te doen?

- In een ontspannen sfeer kun je deelnemen aan diverse metingen, zoals reactiesnelheid, lenigheid, balans en conditie. Er zijn fyiotherapeuten aanwezig, sportcoaches en een huisarts.

- Mw. Rens Henquet en haar team vertellen je meer over het gedachtegoed van Positieve Gezondheid. Samen maak je een reflectie over je gezondheid. Wat is voor jou belangrijk? Wat zou je willen veranderen? Wat wil je meer aandacht geven?

- Er is een informatiemarkt met stands over bewegen vanaf 45 jaar, bewegen met een beperking en over gezonde voeding. Je kunt in gesprek met Thebe extra, de EHBO, fysiotherapeuten, een diëtiste, met het Seniorennetwerk en met Contour de Twern. Ook kun je een oogmeting laten doen.

- Er is een programma van vier workshops / presentaties. De onderwerpen: Positieve Gezondheid, Gezonde Voeding, Medicatie & Valpreventie, Cardiovasculair risico management en Uniek Sporten. 

Inschrijven is niet nodig. Je kunt komen wanneer het je uitkomt. Bovendien is het een markt: kijk en kom halen wat je zelf interessant vindt. Niets hoeft, alles mag. het is geheel vrijblijvend. 

Heb je een vraag of wil je alvast meer info? Stuur dan een e-mail naar info@actiefhilvarenbeek.nl of bel met dhr. Cees van Hoof op telefoonnummer 06 - 53 64 62 75.

Wij hebben er zin in. Kom je ook?